Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Bez Laktozy

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem z pieczonego kalafiora z nutą kokosa

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z selera, bulguru i granatu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tortilla z warzywami i guacamole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku 

 

 

 

 

Smoothie z buraka i ananasa

 

 

 

Czekoladowa owsianka na mleku kokosowym z musem wiśniowym

 

 

 

Sałatka z kaszy bulgur, natki pietruszki, pomidorów i fasoli

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Filet z kurczaka w panierce z kapustą gotowaną i  pieczone ziemniaki

Sroda:

06.12-11.12

Piatek:

 

 

 

 

 

Kurczak w sosie szpinakowym z  makaronem ryżowym

 

 

 

Smoothie jarmuż, banan, ananasa,jabłka

 

 

 

  Humus paprykowy z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Placuszki gryczane z gulaszem 

Sobota:

 

 

 

Krem z pietruszek i gruszki z grzanką 

 

 

 

Domowe batony musli z orzechami włoskimi

 

 

 

 Sałatka jarzynowa z pieczywem  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Makaron z dorszem, cukinią i szpinakiem bez laktozy

 

 

 

Rollsy z mozzarellą, szynką, papryką i kukurydzą 

 

 

 

Ciasteczka  karmelowe 

 

 

 

Szynka z piersi indyka, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Roladka, polana sosem szpinakowym z kaszą jęczmienną  i  surówką z kapusty pekińskiej

Wtorek:

 

 

 

 Bigos z  pieczywem własnego wypieku 

 

 

 

 Owsiany baton z morelą i orzechami 

 

 

 

 Twarożek bez laktozy z konfiturą brzoskwiniową z pieczywem własnego wypieku

 

 

 

 

 

Szynka wieprzowa  w sosie własnym z kaszą jęczmienną i surówką z kiszonych ogórków 

Poniedzialek:

 

 

 

Koktajl z arbuza, banana i chia 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z sosem winegret

Czwartek:

 

 

 

 

Papryka

faszerowana

 

 

 

Sok banan, pomarańcza, jabłko 

 

 

 

Guacamole z pieczywem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami