Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok jabłko, brzoskwinia, arbuz

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z orzechami i kaszą pęczak z dresingiem ziołowym 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku 

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy i jabłka 

 

 

 

Placki owsiane z musem jabłkowym 

 

 

 

Ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką, szpinakiem i serem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe z  ziemniakami i marchewką z groszkiem 

Sroda:

13.09-19.09

Piatek:

 

 

 

 

 

Fasolka "po bretońsku" 

 

 

 

Brownie z czerwonej fasoli muśnięte wiórkami kokosowymi

 

 

 

Humus z ciecierzycy z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Filet z kurczaka w sosie pieczarkowy z ziemniakami i buraczkami 

Sobota:

 

 

 

Buraczane naleśniki ze szpinakiem

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

Serek wiejski bez laktozy z ogórkiem i rzodkiewką z pieczywem własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

 




Sałatka gyros z pieczywem 

 

 

 

Wafle z kremem daktylowo-śliwkowym 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

Galantyna drobiowa z papryką i ogórkiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

Muffinki z wiśniami muśnięte wiórkami

 

 

 

Humus z ciecierzycy z pieczywem 

 

 

 

 

 

Wołowina z  kuskusem i czerwona kapusta zasmażaną

Poniedzialek:

 

 

 

Zupa kalafiorowo z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koreczki z mozzarellą

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka makaronowa 

 

 

 

Koktajl jagodowo- brzoskwiniowy

 

 

 

Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Wołowina w sosie własnym, kuskus, kapusta zasmażana

Bez Laktozy

ZAMÓW