Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Bez Laktozy

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa krem z

groszku z ziemniakami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa pieczarkowa z makaronem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku

 

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy i

jabłka 

 

 

 

 Placki owsiane z musem jabłkowym 

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z talarkami i kapustą zasmażaną

Sroda:

18.01-23.01

Piatek:

 






Sałatka z kaszą kuskus, serem feta bez laktozy i oliwkami

 

 

 

Ciasto marchwiowo cynamonowe 

 

 

 

Owsianka na mleku bez laktozy ze świeżymi owocami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą , cukinią  i kaszą jaglaną 

Sobota:

 

 

 

Naleśniki buraczane z twarogiem bez laktozy, gruszką i rukolą  

 

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

 

 

Serek wiejski bez laktozy z ogórkiem i rzodkiewką z pieczywem własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

 

 

 

 

Sałatka gyros bez laktozy,

pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

Wafle z kremem daktylowo-śliwkowym 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i serem feta bez laktozy 

 

 

 

Sernik cytrynowy bez laktozy 

 

 

 

Pasta twarogowa z tuńczykiem bez laktozy, pieczywo 

 

 

 

 

Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i burakami

Poniedzialek:

 

 

 

Zupa kalafiorowo z ziemniakami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krupnik

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym

 

 

 

Budyń

słony karmel 

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczarkami , pieczywo własnego wypieku  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kaczka w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą 

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk