Bazyliowe naleśniki  z twarogiem i suszonymi pomidorami 

 

 

 

 

 

Brownie czekoladowe

 

 

 

 

Berliso z  musem  truskawkowym

 

 

 

 

Smoothie jabłko, ananas, seler naciowy i gruszka 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Roladka z indyka z ziołami w sosie serowym, kasza gryczana, białe warzywa

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka gyros z pieczywem 

 

 

 

 

Galaretka  truskawkowa z owocami i kremowym serkiem 

 

 

 

 

 Jogurt naturalny ,granola z orzechami laskowymi i nasionami goji

 

 

 

 

Kapuśniaczek w cieście drożdżowym 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Kotlet drobiowy z młodymi ziemniaki i sałatka z pomidorów 

Czwartek:

 

Historia Menu

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

21.10 - 26.10

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Czerwona sałatka z pieczywem 

 

 

 

 

 

SMOOTHIE JESIENNY DETOKS

 

 

 

 

 Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i owocami 

 

 

 

 

 

Galaretka drobiowa z podpłomykiem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Sznycel z ziemniakami i mizerią 

Sobota:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Gyros z domowym pieczywem 

 

 

 

 

 

Fit sernik tortowy

 

 

 

 

Owsianka z pieczonym bananem polana syropem z daktyli 

 

 

 

 

 

Zupa pieczarkowa z makaronem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Łosoś sote, rizotto z brokułami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka makaronowa z brokułem 

 

 

 

 

Proteinowy pudding - czekoladowo kokosowy 

 

 

 
 

Sałatka owocowa z migdałami i nutką mięty 

 

 

 

 

Sałatka owocowa z migdałami i nutką mięty 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Lasagne z kurczakiem 

Wtorek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pasta twarogowa z papryką, szczypiorkiem i pieczywem

 

 

 

 

 

Fit lion

 

 

 

 

Owsianka z jeżynami, malinami i limonką 

 

 

 

 

Zupa pomidorowa z lanym ciastem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Kotlet po góralsku  z ziemniakami i kapustą zasmażaną 

Poniedzialek:

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk