Tortilla  z kurczakiem

 

 

 

 

 

Muffinki bananowe

 

 

 

 

Energetyczne śniadanie z mango i ananasem  

 

 

 

Sałatka wiosenna z awokado, orzechami pni, w miodowo-musztardowym sosie 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą, cukinią i ryżem 

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bazyliowe naleśniki  z twarogiem i suszonymi pomidorami 

 

 

 

 

 

Brownie czekoladowe

 

 

 

 

Berliso z  musem  truskawkowym

 

 

 

 

Smoothie jabłko, ananas, seler naciowy i melon

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 Roladka z indyka z ziołami, kasza gryczana i surówka z selera

Czwartek:

 

Menu

Zmiany menu przeprowadzane są codziennie między godziną 20 a 8

Podwieczorek

Kolacja

Podwieczorek

Obiad

Sniadanie II

Sniadanie

Kolacja

Obiad

Sniadanie

Sniadanie II

19.08-24.08

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tatar ze śledzia z pieczywem z własnego wypieku  

 

 

 

 

czekoladowe kulki owsiane

 

 

 

Pasta z jajka, szynki i pomidorów suszonych z pieczywem 

 

 

 

 

Kapuśniak

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 Fasolka szparagowa z sezamem, Indyk w sosie kminkowym, Kopytka

Sobota:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasta twarogowa z warzywami, pieczywo

 

 

 

 

Sernik na zimno z owocami leśnymi 

 

 

 

 

Jaglanka waniliowa z bananem i orzechami

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów, Ser mozzarella

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Dorsz w cieście filo, Surówka z brokułów 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bigos , chleb graham

 

 

 

 

Jaglany budyń waniliowy z gruszką  

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem, szynką 

 

 

 

 

Zielony koktajl pietruszkowy 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szynka w sosie śmietanowym z koperkiem , ryż z warzywami

Wtorek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotleciki z kaszy gryczanej i twarogu z sosem paprykowy

 

 

 

 

Pudding  truskawkowo -jeżynowy

 

 

 

 

Sałatka makaronowa z jajkiem

 

 

 

 

Smoothie bananow-melonowe 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kurczak w zielonym pesto z purre pietruszkowym i surówka z marchewki i jabłka 

Poniedzialek:

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk