Tarta szpinakowa

 

 

 

 

 

Kisiel marchewkowo- jabłkowy 

 

 

 

 

Mleczna jaglanka z musem z owoców leśnych 

 

 

 

 

 

Pieczona kolba kukurydzy 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Makaron z kurczakiem w sosie paprykowo-pomidorowym

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dietetyczna pizza z rukolą i fetą szynką i kurczakiem 

 

 

 

 

Panna cotta  z musem truskawkowo gruszkowym ,

 

 

 

 

 Humus z fasoli z pieczywem

 

 

 

 

 

Żurek z kiełbasą 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Sznycel z opiekanymi  ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka 

Czwartek:

 

Menu

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

Podwieczorek

Kolacja

Podwieczorek

Obiad

Sniadanie II

Sniadanie

Kolacja

Obiad

Sniadanie

Sniadanie II

07.10 - 12.10

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leczo

 

 

 

 

 

Szarlotka 

 

 

 

 

Sałatka jarzynowa z domową szynka i pieczywem 

 

 

 

 

Sok z ananasa , brzoskwiń , marchwi i pomarańczy

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Indyk w sosie z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniaki i surówką colesław

Sobota:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Sałatka z kalafiora, kukurydzy, ciecierzycy  i papryki 

 

 

 

 

 

Piernik

 

 

 

 

Pasta z tuńczyka i awokado z pieczywem 

 

 

 

 

Zupa ogórkowa z ziemniakami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Bazyliowe naleśniki z farszem ruskim, Sos czosnkowy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Śledzie z cebulką i jabłkiem, pieczywo

 

 

 

 

Ciasteczka owsiane jabłkowo-cynamonowe

 

 

 

 

Serek z siemieniem lnianym, pieczywo 

 

 

 

 

 

Egzotyczny koktajl

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i sałatka z brokuła

Wtorek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka szefa z grillowanym kurczakiem, sos jogurtowo-ziołowy

 

 

 

 

Ciasto razowe ze śliwkami 

 

 

 

 

Płatki owsiane z amarantusem i musem brzoskwiniowym 

 

 

 

 

 

Krupnk

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Pulpeciki z indyka z ryżem i  surówka z kapusty pekińskiej 

Poniedzialek:

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk