Proudly created with webwavecms.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta refluksowa

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy z papryką i sosem z suszonych pomidorów

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koreczki z mozzarellą 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papryka faszerowana warzywami

 

 

 

Budyń

waniliowy  

 

 

 

Granola z orzechami, żurawiną i musem owocowym 

 

 

 

Wrapsy omletowe z rukolą 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Frytki z batatów i pietruszki z nuggetsami z kurczaka w panierce z ciecierzycy  i mieszanką warzyw 

Sroda:

17.01-22.01

Piatek:

 

 

 

 

 

Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem

 

 

 

Ciasto owsiane czekoladowo-bananowe

 

 

 

 Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kotlety marchewkowe  z białą fasolą z kuskusem  i mieszanką warzyw 

Sobota:

 

 

 

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

 

 

 

Tiramisu  

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Makaron z ricottą w sosie z pieczonej cukinii z nutą miętową

 

 

 

Warzywa na parze z prażonym słonecznikiem 

 

 

 

Jogurtowiec ze świeżymi owocami na biszkopcie 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety  z czerwonej soczewicy z kaszą bulgur i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

Leczo z

pieczywem

 

 

 

Pudding  malinowo jeżynowy

 

 

 

 Berliso na mleku z musem z owoców leśnych 

 

 

 

 

 

Makaron z tofu wędzone w sosie pomidorowo-szpinakowym

Poniedzialek:

 

 

 

Twarożek z miodem i migdałami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa marchewkowa z mleczkiem kokosowym z grzankami

 

Czwartek:

 

 

 

 

Warzywa gotowane na parze z ryżem 

 

 

 

Kisiel marchewkowo- jabłkowy 

 

 

 

Pasta jajeczna z pieczarkami , masłem, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Łazanki