Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Dieta Sport ACTIV

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smoothie z arbuza, gruszki, banana i aromatycznej mięty   

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koktajl ze śliwki i jabłka 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem pomidorowy z ryżem jaśminowym i serem mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fasolka "po bretońsku" 

 

 

 

Budyń jaglany z masłem orzechowym i bananem

 

 

 

Omlet z warzywami , pieczywo 

 

 

 

Smoothie z banana, szpinaku, ananasa i brokuła

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Lasagne

bolognese

Sroda:

14.06-19.06

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Gulasz z

ciecierzycy 

 

 

 

Rogaliki drożdżowe z marmoladą 

 

 

 

Serek  wiejski z sosem z owoców leśnych  i brzoskwiń , pieczywo

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Barszcz czerwony z  krokietem z mięsa i kapustą 

Sobota:

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów, pieczywo

 

 

 

Fit nutella z waflami ryżowymi 

 

 

 

Twarożek z siemieniem lnianym i rzodkiewką, pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Placki ziemniaczane z gulaszem z cukinii

 

 

 

Naleśniki buraczane z twarogiem i gruszką

 

 

 

Kawowa

pokusa

 

 

 

Wegetariański smalec z masłem i pieczywem

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Makaron z kurczakiem, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym

Wtorek:

 

 

 

Dietetyczna pizza z mozzarellą ,szynką, kurczakiem, papryką i kukurydzą 

 

 

 

Ciasto drożdżowe z truskawkami  i serem

 

 

 

Pasztet z królika z pieczywem   

 

 

 

 

 

 

Filet z kurczaka w sos pieczarkowy z młodymi ziemniakami i kalafiorem w bułce tartej  

Poniedzialek:

 

 

 

Sok z marchwi, pomarańczy, gruszek i jeżyn , ciasteczko owsiane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humus z fasoli , warzywa i domowym krakersem 

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka makaronowa z szynką 

 

 

 

Raffaello

kokosowe 

 

 

 

 Drożdżówka z jabłkiem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówka z ogórków małosolnych