Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta Sport ACTIV

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa krem z

groszku z ziemniakami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z banana,

jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku

Bez Ryb: 

Sałatka Cezar z grzanką i sosem winegret

 

 

 

Smoothie z

ananasa, pomarańczy i jabłka 

 

 

 

 

  Ryż z jabłkiem i cynamonem

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z talarkami i kapustą zasmażaną

Sroda:

18.01-23.01

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, pieczywo 

 

 

 

Ciasto marchwiowo cynamonowe 

 

 

 

 Owsianka na mleku ze świeżymi owocami i orzechami 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą , cukinią  i kaszą jaglaną 

Sobota:

 

 

 

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

 

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

Bez Ryb: 

Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym

 

 

 

Sałatka gyros z pieczywem 

 

 

 

 

Orzeźwiające

zielone smoothie

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i

serem feta 

 

 

 

Sernik cytrynowy z wiórkami kokosowymi 

 

 

 

Pasta twarogowa z rzodkiewką , pieczywo

 

 

 

 

Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i burakami

Poniedzialek:

 

 

 

 Zupa kalafiorowo z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krupnik

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym

 

 

 

Budyń

słony karmel 

 

 

 

 Wegański smalec z fasoli z pieczywem z własnego wypieku  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kaczka w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą 

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk