Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta Sport PRO

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krupnik z gotowanym kurczakiem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa kalafiorowa z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Granola z orzechami z jogurtem naturalny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naleśniki z farszem ruskim i sos czosnkowym 

 

 

 

 

Smoothie jabłko, ananas, seler naciowy i gruszka

 

 

 

 

 Kanapka z pieczonym kurczakiem i warzywami

 

 

 

 
Serek wiejski "Tzatziki z awokado", pieczywo 
 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Indyk po chińsku z ryżem   

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pełnoziarnista tarta z kurczakiem i warzywami 

 

 

 

 

Proteinowy pudding - czekoladowo kokosowy 

 

 

 

 

 Smalec z fasoli i gruszki , pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

Koktajl malinowo- porzeczkowy z chia

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Łazanki

Czwartek:

 

25.05 - 30.05

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sałatka z jajem i mozzarellą , polana sosem winegret 

 

 

 

 

 

Ciasto kruche z rabarbarem

 

 

 

 

 

 Paprykowy humus z masłem i pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Placki ziemniaczane z gulaszem 

Sobota:

 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo 

 

 

 

 

 

Budyń waniliowy  

 

 

 

 

Omlet z warzywami , pieczywo własnego wypieku

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Orkiszowe knedle z truskawkami polane sosem jogurtowym 

 

 

 

 

 Sałatka makaronowa z tuńczykiem 

 

 

 

 

 

Malinowa chmurka

 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorniakiem, pieczywo   

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Filet z kurczaka w sos pieczarkowy z opiekanymi talarkami i warzywami 

Wtorek:

 

 

 

 

Sałatka szefa z grillowanym kurczakiem, sosem jogurtowo ziołowym 

 

 

 

 

Ciasto razowe ze śliwkami 

 

 

 

 

 Płatki owsiane z amarantusem i musem brzoskwiniowym 

 

 

 

 

 

Pulpeciki drobiowe w sosie pomidorowym z czerwonym ryżem i warzywami

Poniedzialek:

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk