Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta Sport PRO

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z

kurczakiem i parmezanem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twarogowe placuszki z musem porzeczkowym 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku

Bez Ryb: 

Sałatka Cezar 

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy, jabłka i kokosu

 

 

 

 

 Proteinowe placki owsiane z musem jabłkowym

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z talarkami i kapustą zasmażaną

Sroda:

18.01-23.01

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i oliwkami

 

 

 

Ciasto marchwiowo cynamonowe 

 

 

 

 Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą , cukinią  i kaszą jaglaną 

Sobota:

 

 

 

Naleśniki buraczane , twaróg z gruszka do naleśników

 

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

Bez Ryb: 

Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym

 

 

 

Sałatka gyros z pieczywem 

 

 

 

 

Czekoladowy

pudding z chia 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i kurczakiem

 

 

 

Sernik

cytrynowy 

 

 

Pasta twarogowa z tuńczykiem , masłem i pieczywem 

Bez Ryb:

Pasta twarogowa z rzodkiewką, masło, pieczywo 

 

 

 

 

Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i burakami

Poniedzialek:

 

 

 

 Placuszki z musem gruszkowy z granatem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krupnik

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym

 

 

 

Sernik z musem truskawkowym 

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczarkami , pieczywo własnego wypieku  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kaczka w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą 

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk