Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.
Dieta Sport PRO
Sałatka z
kurczakiem i parmezanem
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku
Twarogowe placuszki z musem porzeczkowym
Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku
Bez Ryb:
Sałatka Cezar
Smoothie z ananasa, pomarańczy, jabłka i kokosu
Proteinowe placki owsiane z musem jabłkowym
Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z talarkami i kapustą zasmażaną
Sroda:
18.01-23.01
Piatek:
Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i oliwkami
Ciasto marchwiowo cynamonowe
Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą , cukinią i kaszą jaglaną
Sobota:
Naleśniki buraczane , twaróg z gruszka do naleśników
Tiramisu
Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym
Bez Ryb:
Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym
Sałatka gyros z pieczywem
Czekoladowy
pudding z chia
Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Wtorek:
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Sernik
cytrynowy
Pasta twarogowa z tuńczykiem , masłem i pieczywem
Bez Ryb:
Pasta twarogowa z rzodkiewką, masło, pieczywo
Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i burakami
Poniedzialek:
Placuszki z musem gruszkowy z granatem
Krupnik
Czwartek:
Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym
Sernik z musem truskawkowym
Pasta jajeczna z pieczarkami , pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Kaczka w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą
Proudly created with webwavecms.com
catering.fitlife@gmail.com
Polub nas na Facebooku
Kontakt:
Tel 500-26-56-47
Tel 791-15-25-25
Follow Me