Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta Sport PRO

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twarogowe placuszki z musem porzeczkowym 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z serkiem wiejskim i jajkiem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koktajl truskawka banan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka

ziemniaczana 

 

 

 

Fit białe michałki proteinowe 

 

 

 

 Firmowe zielone bułeczki z pastą z szynki

 

 

 

Krem pomidorowy z ryżem, mozzarellą i kurczakiem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Filet z indyka w sosie śmietanowym z koperkiem z kaszą gryczaną i warzywami

Sroda:

19.04-24.04

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Naleśniki po meksykańsku 

 

 

 

Koktajl z buraka, banana, jabłka i pomarańcza 

 

 

 

 Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Sobota:

 

 

 

Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i dressingiem curry 

 

 

 

Proteinowe ptasie mleczko 

 

 

 

Tosty francuskie z mozzarellą i salsą pomidorową 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Dorsz w sosie koperkowym z opiekanymi talarkami z surówką z kiszonej kapusty 

Bez Ryb:

Kotleciki z kaszy pęczak i twarogu z talarkami i surówką z kiszonej kapusty

 

 

 

Sałatka gyros z pieczywem 

 

 

 

Galaretka z owocami i kremowym serkiem

 

 

 

Granola z orzechami i żurawiną 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kotleciki z  frytkami z pietruszki i ziemniaków, surówka z czerwonej kapusty 

Wtorek:

 

 

 

Bazyliowe naleśniki  z twarogiem i suszonymi pomidorami 

 

 

 

Fit mars

z białkiem

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i kurczakiem

Poniedzialek:

 

 

 

 Omlet z rukolą, pomidorami i mozzarellą

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką, szpinakiem i serem  

Czwartek:

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku 

Bez Ryb:

Sałatka Cezar  z miodowo-musztardowy sosem

 

 

 

Trufle

kokosowe 

 

 

 

 

  Proteinowe placki owsiane z musem jabłkowym

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z pieczonymi ziemniakami  i kapustą zasmażaną