Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta Wege + Ryby

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa krem z groszku z ziemniakami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa pieczarkowa z makaronem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z serem mozzarella

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy i

jabłka 

 

 

 

 Ryż z jabłkiem i cynamonem

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 Łosoś saute z cytryną z  ziemniaki i młodą kapustą 

Sroda:

18.01-23.01

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i oliwkami

 

 

 

Ciasto marchwiowo cynamonowe 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szaszłyk z tofu z papryką, cebulą, cukinią i kaszą jaglana 

Sobota:

 

 

 

Naleśniki buraczane , twaróg z gruszka do naleśników

 

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

 

 

 

 

Sałatka z selera,

bulguru i granatu

 

 

 

 

Wafle z kremem daktylowo-śliwkowym 

 

 

 

Jajka faszerowane i szczypiorkiem , pieczywo 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety  z czerwonej soczewicy w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i serem feta

 

 

 

Sernik

cytrynowy 

 

 

 

Pasta twarogowa z tuńczykiem , masłem i pieczywem 

 

 

 

 

Zielone kotleciki z pieczarkami z kaszą jęczmienną i buraczkami 

Poniedzialek:

 

 

 

Zupa kalafiorowo z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym

Czwartek:

 

 

 

 

Wegański smalec z fasoli z pieczywem z własnego wypieku  

 

 

 

Budyń

słony karmel 

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczarkami , pieczywo własnego wypieku  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Dorsz w sosie koperkowym z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą 

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk