Dieta Wege + Ryby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapuśniaczek w cieście drożdżowym 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z pomarańczy, jabłka, brzoskwini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem pieczarkowy z lanym ciastem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka wiosenna z krewetkami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z jajem i tuńczykiem, pieczywo chrupkie 

 

 

 

 

Jogurt z owocową frużeliną 

 

 

 

 

Humus z dynią, pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

Smoothie z jarmużem, banana, ananasa, jabłka
 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Placki ziemniaczane z gulaszem z ciecierzycy , surówka z marchewki i jabłka  

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabuleh z serem feta 

 

 

 

 

Ciasteczka  karmelowe 

 

 

 

 

Domowa szynka z piersi kurczaka, pieczywo z własnego wypieku  

 

 

 

 

Placki z cukinii, sos tzatziki  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Wegetariańska potrawka słodko-kwaśna z miruną i ryżem jaśminowym 

Czwartek:

 

24.02 - 29.02

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 Gulasz z ciecierzycy z macą 

 

 

 

 

 

Princessa kokosowa 

 

 

 

 

Pasta z twarogu i tuńczyka, masło, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Kaszotto z dorszem , szpinakiem i pieczarkami

Sobota:

 

 

 

 

 

Risotto z brokułami i 

 

 

 

 

Czekoladowe ciasto kokosowe 

 

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 Miruna na szpinaku z sezamem i kaszą jaglaną 

 

 

 

 

Tarta z  cukinią, papryką i fetą 

 

 

 

 

Pudding  truskawkowo -jeżynowy z chia

 

 

 

 

Energetyczne śniadanie z mango i ananasem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Szaszłyk z papryką, cebulą, bakłażanem i cukinią, dzikim ryżem 

Wtorek:

 

 

 

 

Sałatka z tofu, papryką i ogórkiem kiszonym, pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

Galaretka  z owocami i kremowym serkiem 

 

 

 

 

Jogurt naturalny , granola z orzechami laskowymi i nasionami goji

 

 

 

 

 

Kotlety z kalafiora z ziemniaki , surówką z pomidorów i oliwek 

 

Poniedzialek:

ZAMÓW

*Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dan. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk