Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta wegetariańska

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krupnik

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa kalafiorowa z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kakaowe smoothie z daktylami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naleśniki z farszem ruskim i sos czosnkowym 

 

 

 

 

Smoothie jabłko, ananas, seler naciowy i gruszka

 

 

 

 

 Berliso wiśniowe

 

 

 

 
Sałatka wiosenna z awokado, rzodkiewką i pestkami dyni   
 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Ryż z warzywami po chińsku 

Sroda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pełnoziarnista tarta z oliwkami i warzywami

 

 

 

 

 

Leśny mech 

 

 

 

 

 Smalec z fasoli i gruszki , pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

Koktajl malinowo- porzeczkowy z chia

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami 

Czwartek:

 

25.05 - 30.05

Piatek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sałatka z jajem, mozzarellą i oliwkami, pieczywem chrupkim 

 

 

 

 

 

Ciasto kruche z rabarbarem

 

 

 

 

 

 Paprykowy humus z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

Placki ziemniaczane z gulaszem z ciecierzycy i  surówka z marchewki i jabłka 

Sobota:

 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo 

 

 

 

 

 

Budyń waniliowy  

 

 

 

 

Omlet z warzywami , pieczywo własnego wypieku

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Orkiszowe knedle z truskawkami polane sosem jogurtowym 

 

 

 

 

 

Sałatka makaronowa 

 

 

 

 

 

Malinowa chmurka

 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorniakiem, pieczywo   

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Placki z cukinii z warzywami 

Wtorek:

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym dorszem i sosem jogurtowo ziołowy 

 

 

 

 

Koktajl malinowy z bananem, brzoskwinią i wiórkami kokosowymi

 

 

 

 

 Płatki owsiane z amarantusem i musem brzoskwiniowym 

 

 

 

 

 

Kotleciki z kalafiora z brązowym ryżem i warzywami 

Poniedzialek:

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk