Proudly created with webwavecms.com
Polub nas na Facebooku
Follow Me
Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.
Chcesz zrezygnować z mięsa, ale martwi Cię ryzyko niedoborów? Proponowany przez nas jadłospis wegetariański przygotowywany jest przez wykwalifikowanych specjalistów, dzięki czemu dieta skomponowana jest w zdrowy oraz smaczny sposób. Zainteresował Cię nasz catering? W ofercie znajduje się również dieta cukrzycowa, dieta sportowa czy dieta odchudzająca. Zaufaj profesjonalistom i wybierz jadłospis dopasowany do Twoich potrzeb.
Zupa jarzynowa z ryżem
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Smoothie z zielonym bananem
Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów
Pasta z zielonej soczewicy i pieczarek z pieczywem
Sok jabłko , gruszka, brzoskwinia, szpinak
Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i owocami
Sałatka brokułowa z jajkiem i pomidorem, podana z ziołową grzanką i sosem czosnkowym
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Sznycle z batatami i cukinią z kopytkami i surówką wiosenną
Sroda:
16.05-21.05
Piatek:
Sałatka z tofu i pestkami dyni , podana z paluchem drożdżowym
Cynamonowy jogurt z suszonymi owocami i orzechami
Humus z fasoli z pieczywem z własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Parowce z musem porzeczkowo-bananowym , polane masłem klarowanym
Sobota:
Risotto borowikowe ze szpinakiem
Zupa kalafiorowo z ziemniakami
Twarożek z konfiturą wiśniową z bułeczkami
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Jajko w sosie chrzanowym z ziemniakami i buraczkami
Gulasz z
ciecierzycy
Sałatka owocowa z orzechami
Omletowa tortilla ze szpinakiem i sałatką
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Kotleciki z kaszy pęczak i twarogu w sosie serowym i surówką z marchewki z brzoskwinią
Wtorek:
Sałatka
tortellini
Truskawkowy sernik na zimno
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, pieczywo kukurydziane
Makaron pełnoziarnisty z fit sosem pieczarkowym na mleczku kokosowym
Poniedzialek:
Zielony koktajl z awokado
Krem pomidorowy z ryżem i mozzarellą
Czwartek:
Papryka faszerowana warzywami
Karpatka
Jajka faszerowane i szczypiorkiem , pieczywo
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Falafele z sosem z tahini, surówką z czerwonej kapusty i kaszą jaglaną