Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta wegetariańska

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem z pieczonego kalafiora z nutą kokosa

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smoothie jarmuż, banan, ananasa,jabłka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tortilla z warzywami i guacamole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z kaszy bulgur, natki pietruszki, pomidorów i fasoli, z sosem miodowo-musztardowym

 

 

 

Fit sernik

tortowy 

 

 

 

Czekoladowa owsianka  z musem wiśniowym

 

 

 

Smoothie z buraka i ananasa

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kluski leniwe z masłem 

Sroda:

06.12-11.12

Piatek:

 

 

 

 

 

Tarta

szpinakowa

 

 

 

Cynamonki

 

 

 

  Humus paprykowy z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Placuszki gryczane  z gulaszem z ciecierzycy

Sobota:

 

 

 

Krem z pietruszek i gruszki z grzanką 

 

 

 

Pudding

chałwowy 

 

 

 

 Sałatka jarzynowa z pieczywem  

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Naleśniki z farszem ruskim 

 

 

 

Rollsy z pomidorem i fetą

 

 

 

Ciasteczka  karmelowe 

 

 

 

Omlet z rukolą, pomidorami i mozzarellą z pieczywem własnego wypieku

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Zielone kotleciki z pieczarkami z kaszą jęczmienną , sosem gorgonzola  i surówka z kapusty pekińskiej 

Wtorek:

 

 

 

 Wegetariański bigos z masłem i pieczywem własnego wypieku

 

 

 

Kawowa pokusa 

 

 

 

 Twarożek z konfiturą brzoskwiniową , pieczywo 

 

 

 

 

 

Warzywne kotlety  podane z kaszą jęczmienną i surówką z kiszonego ogórka  

Poniedzialek:

 

 

 

Koktajl z arbuza, banana i chia 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z camembertem 

Czwartek:

 

 

 

 

Guacamole z chrupiącymi krakersami 

 

 

 

Czekoladowe ciasto kokosowe 

 

 

 

Pasta twarogowa z cebulą , pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami