Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.
Dieta wegetariańska
Zupa krem z groszku z ziemniakami
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Zupa pieczarkowa z makaronem
Sok z banana, jabłka, marchwi i szpinaku
Sałatka ser mozzarella i sosem miodowo-musztardowym
Smoothie z ananasa, pomarańczy i
jabłka
Placki owsiane z musem
jabłkowym
Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Ryż z tofu i warzywami w sosie barbecue
Sroda:
18.01-23.01
Piatek:
Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i oliwkami
Ciasto marchwiowo cynamonowe
Pasta twarogowa ze szpinakiem , pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Gulasz z ciecierzycy z placuszki
gryczanymi
Sobota:
Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Tiramisu
Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym
Sałatka z selera,
bulguru i granatu
Wafle z kremem daktylowo-śliwkowym
Jajka faszerowane i szczypiorkiem , pieczywo
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Pulpety z czerwonej soczewicy w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Wtorek:
Makaron ze szpinakiem i serem feta
Sernik
cytrynowy
Pasta twarogowa z rzodkiewką, masło, pieczywo własnego wypieku
Zielone kotleciki z pieczarkami z kaszą jęczmienną i buraczkami
Poniedzialek:
Zupa kalafiorowo z ziemniakami
Sałatka ananasem i kukurydzą podana z sosem miodowo-musztardowym
Czwartek:
Wegański smalec z fasoli z pieczywem z własnego wypieku
Budyń
słony karmel
Pasta jajeczna z pieczarkami z masłem i pieczywem
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Warzywne kotlety z ciecierzycy, pora i marchwi z ziemniakami i czerwoną kapustą
Proudly created with webwavecms.com
catering.fitlife@gmail.com
Polub nas na Facebooku
Kontakt:
Tel 500-26-56-47
Tel 791-15-25-25
Follow Me