Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta wegetariańska

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z marchwi, pomarańczy, jabłka

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa ogórkowa z ryżem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa pieczarkowa z makaronem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka

ziemniaczana 

 

 

 

Ciasteczka jaglane z marmoladą 

 

 

 

 Firmowe bułeczki z pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem

 

 

 

Krem pomidorowy z ryżem i mozzarellą 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Penne ze szpinakiem na beszamelu z nasionami słonecznika

Sroda:

19.04-24.04

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Sałatka z selera, bulguru i granatu 

 

 

 

Koktajl z buraka, banana, jabłka i pomarańcza 

 

 

 

 Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety  z czerwonej soczewicy z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Sobota:

 

 

 

Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i dressingiem curry 

 

 

 

Rollsy

cynamonowe 

 

 

 

 

Tosty francuskie z mozzarellą i salsą pomidorową 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Kotleciki z kaszy pęczak i twarogu z talarkami i surówką z kiszonej kapusty

 

 

 

Sałatka z kukurydzą, papryką , ogórkiem kiszonym oraz tofu 

 

 

 

Galaretka  z

owocami i kremowym serkiem 

 

 

 

Granola z orzechami, żurawiną i musem z czerwonej porzeczki 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kotlety z kalafiora  z  frytkami z pietruszki i ziemniaków, surówką z czerwonej kapusty 

Wtorek:

 

 

 

Bazyliowe naleśniki  z twarogiem i suszonymi pomidorami 

 

 

 

Fit mars

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i serem feta

Poniedzialek:

 

 

 

Kapuśniaczek w cieście drożdżowym 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ślimaczki z ciasta francuskiego z cukinią, papryką i pieczarkami  

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka z serem mozzarella polana dressingiem 

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy i jabłka 

 

 

 

  Ryż z jabłkiem i cynamonem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kluski leniwe z masłem