Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humus z ciecierzycy z warzywami

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi  i szpinaku 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z serem mozzarella polana dressingiem 

 

 

 

Trufle kokosowe 

 

 

 

Berliso na mleku z musem truskawkowym

 

 

 

Ślimaczki z ciasta francuskiego z cukinią, papryką i pieczarkami 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kluski leniwe z masłem 

Sroda:

13.09-19.09

Piatek:

 

 

 

 

 

 Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 

 

 

 

Brownie z czerwonej fasoli muśnięte wiórkami kokosowymi

 

 

 

Humus z ciecierzycy z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Ziemniaki z jajkiem w sosie chrzanowym  z buraczkami z chrzanem 

Sobota:

 

 

 

Zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym

 

 

 

Sałatka z selera, bulguru i granatu 

 

 

 

Wafle z kremem daktylowo-śliwkowym 

 

 

 

Jajka faszerowane ze szczypiorniakiem , pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety  z czerwonej soczewicy w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

Pasta z zielonej soczewicy i pieczarek z masłem i pieczywem 

 

 

 

Sok jabłko, brzoskwinia, arbuz

 

 

 

Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i owocami 

 

 

 

 

 

Wegetariańskie kotleciki z fasoli z kuskusem i czerwoną zasmażaną kapustą

Poniedzialek:

 

 

 

Zupa kalafiorowo z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koreczki z mozzarellą

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka makaronowa 

 

 

 

Koktajl jagodowy

 

 

 

Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kotlety marchewkowe  z białą fasolą z kuskusem i młodą kapustą 

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta wegetariańska

ZAMÓW