Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta wegetariańska

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smoothie z arbuza, gruszki, banana i aromatycznej mięty   

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koktajl ze śliwki i jabłka 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem pomidorowy z ryżem jaśminowym i serem mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z brokułem i kaszą pęczak 

 

 

 

Budyń jaglany z masłem orzechowym i bananem

 

 

 

Omlet z warzywami , pieczywo 

 

 

 

Smoothie z banana, szpinaku, ananasa i brokuła

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kotlety sojowe z sosem pomidorowo-szpinakowy i kaszą jęczmienną 

Sroda:

14.06-19.06

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Gulasz z

ciecierzycy 

 

 

 

Rogaliki drożdżowe z marmoladą 

 

 

 

Serek  wiejski z sosem z owoców leśnych  i brzoskwiń , pieczywo

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami 

Sobota:

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

 

 

 

Fit nutella z waflami ryżowymi

 

 

 

 

Twarożek z siemieniem lnianym i rzodkiewką, pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Placki ziemniaczane z gulaszem z cukinii 

 

 

 

Naleśniki buraczane z twarogiem i gruszką

 

 

 

Kawowa

pokusa

 

 

 

Wegetariański smalec z pieczywem

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Makaron z tofu, pomidorami, cukinią i serem pleśniowym

Wtorek:

 

 

 

Dietetyczna pizza z rukolą, fetą i oliwkami 

 

 

 

Ciasto drożdżowe z truskawkami  i serem

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczarkami i pieczywem własnego wypieku 

 

 

 

 

 

 

Ryż z warzywami w delikatnym sosie

Poniedzialek:

 

 

 

Sałatka z camembertem i warzywami  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humus z fasoli ze świeżymi warzywami 

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka

makaronowa 

 

 

 

Sok z banana, jabłka,  marchwi, szpinaku i otrębów 

 

 

 

 Drożdżówka z serem i makiem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Makaron z brokułem, serem pleśniowym, oprószony orzechami włoskimi