Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta dla diabetyków

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tortilla z farszem z kurczakiem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z selera, bulguru i granatu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rolada szpinakowa z łososiem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryba po grecku z pieczywem własnego wypieku 

 

 

 

 

Smoothie z buraka i ananasa

 

 

 

Czekoladowa owsianka  z musem wiśniowym

 

 

 

Galaretka drobiowa z pieczywem waza

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Gotowany filet z kurczaka , kapusta i pieczone ziemniaki 

Sroda:

06.12-11.12

Piatek:

 

 

 

 

 

Tarta

szpinakowa

 

 

 

Orzeźwiający sok z selerem naciowym

 

 

 

  Humus paprykowy z pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Placuszki gryczane z gulaszem 

Sobota:

 

 

 

Krem z pietruszek i gruszki z grzanką 

 

 

 

Pudding

chałwowy 

 

 

 

Frittata z brokułem i szczypiorkiem z chleb żytni 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Naleśniki z farszem ruskim 

 

 

 

Rollsy z mozzarellą, szynką, papryką i kukurydzą 

 

 

 

Ciasteczka  karmelowe 

 

 

 

Szynka z piersi indyka, pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Roladka, polana sosem szpinakowym z kaszą jęczmienną  i  surówką z kapusty pekińskiej

Wtorek:

 

 

 

 Bigos 

 

 

 

 Owsiany baton z morelą i orzechami

 

 

 

 Twarożek z konfiturą brzoskwiniową , pieczywo 

 

 

 

 

 

Szynka wieprzowa  w sosie własnym z kaszą jęczmienną i surówką z kiszonych ogórków 

Poniedzialek:

 

 

 

Omlet z rukolą, pomidorami i mozzarellą

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warstwowy koktajl malinowy z  pomarańczą i brzoskwinią 

Czwartek:

 

 

 

 

Papryka

faszerowana

 

 

 

Czekoladowe ciasto kokosowe 

 

 

 

Pasta twarogowa z cebulą , pieczywo własnego wypieku 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Penne a'la

carbonara