Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

Dieta cukrzycowa

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z kurczakiem i parmezanem z grzanką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zupa pieczarkowa z makaronem 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z

orzechami i kaszą pęczak 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ryba po grecku z pieczywem żytnim

 

 

 

Smoothie z ananasa, pomarańczy,

jabłka  i kokosu 

 

 

 

 Placki owsiane z musem jabłkowym 

 

 

 

Wytrawny strudel drożdżowy ze szpinakiem i szynką 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z talarkami i kapustą zasmażaną

Sroda:

18.01-23.01

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i oliwkami

 

 

 

Ciasto marchwiowo cynamonowe 

 

 

 

Pasta twarogowa ze szpinakiem , masło, pieczywo żytnie 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Szaszłyk z kurczaka z papryką, cebulą , cukinią  i kaszą jaglaną 

Sobota:

 

 

 

Naleśniki buraczane z twarogiem, gruszką, rukolą  i pistacją 

 

 

 

 

Tiramisu 

 

 

 

 

 

Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką z chlebem żytnim pełnoziarnistym

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym

 

 

 

 

Sałatka z selera,

bulguru i granatu 

 

 

 

 

Czekoladowy

pudding z chia 

 

 

 

Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo własnego wypieku 

 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową

Wtorek:

 

 

 

 

 

Makaron ze szpinakiem i serem feta

 

 

 

Sernik

cytrynowy 

 

 

 

Pasta twarogowa z tuńczykiem , pieczywo  

 

 

 

 

Sandacz w sezamowo-cytrynowej panierce z kaszą jęczmienną 

Poniedzialek:

 

 

 

Zupa kalafiorowo z ziemniakami 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem i kukurydzą z sosem miodowo-musztardowy

Czwartek:

 

 

 

 

Wegański smalec z fasoli z pieczywem z własnego wypieku  

 

 

 

Sernik z musem truskawkowym 

 

 

 

 Pasta jajeczna z pieczarkami z masłem i pieczywem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Kaczka w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i czerwoną kapustą 

Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk