Proudly created with webwavecms.com
catering.fitlife@gmail.com
Polub nas na Facebooku
Kontakt:
Tel 500-26-56-47
Tel 791-15-25-25
Follow Me
Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.
Dieta dla diabetyków
Sok z marchwi, pomarańczy, jabłka
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Zupa ogórkowa z ryżem
Zupa pieczarkowa z makaronem
Sałatka z oscypkiem i pestkami dyni
Ciasteczka jaglane z marmoladą
Pasta z szynki , pieczywo władnego wypieku
Krem pomidorowy z ryżem i mozzarellą
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Filet z indyka w sosie śmietanowym z koperkiem z kaszą gryczaną i warzywami
Sroda:
19.04-24.04
Piatek:
Sałatka z selera, bulguru, granatu i grillowanego kurczaka
Koktajl z buraka, banana, jabłka i pomarańcza
Jajka faszerowane szynką i szczypiorkiem , pieczywo
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Pulpety w sosie pomidorowym z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Sobota:
Sałatka z kaszą kuskus, serem feta i dressingiem curry
Rollsy
cynamonowe
Pasta twarożkowo-jajeczna Z masłem i pieczywem
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Dorsz w sosie koperkowym z opiekanymi talarkami z surówką z kiszonej kapusty
Sałatka gyros z pieczywem
Galaretka
z owocami
Granola z orzechami i musem z czerwonej porzeczki
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Kotleciki z frytkami z pietruszki i ziemniaków, surówka z czerwonej kapusty
Wtorek:
Sałatka z awokado, pomidorami i jajkiem
Twarogowe placuszki z musem porzeczkowym
Serek wiejski z ogórkiem i rzodkiewką z chlebem żytnim pełnoziarnistym
Tajski makaron z krewetkami na mleku kokosowym
Poniedzialek:
Omlet z rukolą, pomidorami i mozzarellą
Ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką, szpinakiem i serem
Czwartek:
Ryba po grecku z pieczywem żytnim
Smoothie z buraka i ananasa
Placki owsiane z musem jabłkowym
Sniadanie Sniadanie II Obiad Podwieczorek Kolacja
Polędwiczki wieprzowe w sosie bbq z pieczonymi ziemniakami i kapustą zasmażaną