Proudly created with webwavecms.com

 catering.fitlife@gmail.com

 

Polub nas na Facebooku     

Kontakt:

 

 Tel 500-26-56-47

Tel 791-15-25-25

            

                Follow Me

Przycisk

Dieta dla diabetyków

Zmiany menu przeprowadzane są raz na tydzien w weekend.

* Przedstawione menu zawiera propozycje dań. Zastrzegamy sobie prawo do jego zmiany.

ZAMÓW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z serkiem wiejskim i jajkiem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sałatka z wędzonym łososiem z sosem miodowo-musztardowym

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krem pomidorowy z ryżem jaśminowym i serem mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fasolka "po bretońsku" 

 

 

 

Smoothie z banana, szpinaku, ananasa i brokuła

 

 

 

Omlet z warzywami , pieczywo 

 

 

 

Sałatka z awokado, pomidorami  i jajkiem

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Miruna w sosie pomidorowo-szpinakowym z makaronem

Sroda:

14.06-19.06

Piatek:

 

 

 

 

 

 

Gulasz z kurczaka z ziemniakami

 

 

 

Rogaliki drożdżowe z marmoladą 

 

 

 

Pasta orzechowa z pieczonego kalafiora i chleb żytni 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Barszcz czerwony z  krokietem z mięsa i kapustą 

Sobota:

 

 

 

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

 

 

 

Proteinowe ptasie mleczko 

 

 

 

Twarożek z siemieniem lnianym i rzodkiewką, pieczywo 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

 

Dorsz w sosie koperkowym z puree z brukała  i surówka z marchewki i jabłka

 

 

 

 

Naleśniki buraczane z twarogiem i gruszką

 

 

 

Kawowa

pokusa

 

 

 

Pasta z jajek, twarogu i świeżych ziół, pieczywo własnego wypieku 

 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Makaron z serem i truskawkami

Wtorek:

 

 

 

Dietetyczna pizza z mozzarellą ,szynką, kurczakiem, papryką i kukurydzą 

 

 

 

Smoothie z arbuza, gruszki, banana i aromatycznej mięty 

 

 

 

Pasztet z królika z pieczywem   

 

 

 

 

 

 

Filet z kurczaka w sos pieczarkowy z młodymi ziemniakami i kalafiorem w bułce tartej  

Poniedzialek:

 

 

 

Sałatka z camembertem i warzywami  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humus z fasoli ze świeżymi warzywami 

Czwartek:

 

 

 

 

Sałatka makaronowa z szynką 

 

 

 

Raffaello

kokosowe 

 

 

 

 Drożdżówka z serem i makiem 

  Sniadanie     Sniadanie II      Obiad      Podwieczorek     Kolacja

 

 

 

Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówka z ogórków małosolnych